5 نکته‌ای که می‌توانید امروز در مورد دکتر کرابی استفاده کنید در 2 سال

پشتیبانی صرفاً ویژه پاسخگویی به پزشکان و خدمات ثبت نام پزشک است

تبعات چرای بی‌رویه دام‌ها؛ از فراری شدن حیوانات تا تخریب کوه‌ها

روزهای گرم‌تر: مناطقی از کشور که در آن بارندگی کاهش می‌یابد و خاک‌ها خشک می‌شوند نه تنها در معرض خطر خشکسالی طولانی‌مدت هستند، بلکه در برابر فرسایش بادی نیز آسیب‌پذیرتر هستند.

لرزش زمین و زمین لرزه که بر تعادل شیب تأثیر می‌گذارد و احتمال حرکت توده را افزایش می‌دهد.

به گفته او سازمان تلاش کرده است که در حوزه جلوگیری از تخریب بتواند به همه مناطق نفوذ کند و محدود به مناطق حفاظت شده نباشد. تاکنون به این صورت بود که به تخریب در مناطق حفاظت شده ورود می‌کرده ولی خارج از آن خیلی ورود نداشته است این درحالیست که مکاتبات متعددی را در مورد وضعیت چرای دام در کشور، جلوگیری از تخریب‌ها در جنگل‌ها با دستگاه‌های ذی‌ربط و مطالبه‌گری‌ داشته‌ایم.

وی ادامه داد: در این حالت، علاوه بر اینکه قابلیت نفوذ خاک نسبت به نزولات کاهش خواهد یافت و نگهداری خاک نسبت به آب نیز کاهش می‌یابد.

اثرات فرسایشِ خاک فراتر از از دست دادن زمین‌های حاصلخیز است و منجر به افزایش آلودگی و رسوب در نهرها و رودخانه‌ها شده است، این رسوبات آبراه‌ها را مسدود کرده و باعث کاهش ماهی‌ها و گونه‌های دیگر شده است. زمین‌های با خاک تخریب شده نیز اغلب کمتر قادر به نگه داشتن آب هستند، که می‌تواند سیل را بدتر کند.

چرای بی رویه حیوانات مزرعه مانند گاو و گوسفند همچنین می‌تواند مناطق وسیعی از زمین را خالی از گیاهان پوشاننده زمین کند. روش دیگری که پیامدهای مخربی برای سلامت خاک دارد، جنگل زدایی، به ویژه قطع درختان، یک روش گسترده در صنعت چوب‌برداری صنعتی است.

به گزارش ایسنا، چرای بی‌رویه، بیش از ۸۰ درصد مراتع را به آستانه نابودی کشانده است و با بررسی «اکولوژیک» متوجه می‌شویم که نه تنها چرای بیش از ۷۰ میلیون راس دام در کشور، تنوع زیستی با ارزش را به شکل more info غیر قابل جایگزین از بین می‌برد بلکه اثرات جانبی نیز نظیر اختلال در چرخه آب، فرسایش خاک سطحی، رانش زمین، پدیده گرد و غبار و زیان ‌های مالی را نیز به همراه خواهد داشت.

گزارش دادگاه/ روایت بازماندگان شهدای حمله تروریستی خاش‌+فیلم

پاسخ: خاک باغچه – چون ترکیبی از خاک ماسه، رس و گیاخاک می باشد و سرعت نفوذ در آن متعادل است.

گزارش یک نهاد حقوق بشری از شرایط زندانیان سیاسی محکوم به اعدام

 به گزارش ایسنا، امروزه شاهد ناپدید شدن جمعیت های فراوانی از گونه‌های مختلف جانوری و گیاهی از سطح اکوسیستم‌های طبیعی کشورمان هستیم  و به نظر می‌رسد وقت آن رسیده است که مسئولان برای چرای بی‌رویه دام‌ها اقدامات بیشتری انجام دهند.

به گفته احمد رحمانی - عضو هیئت علمی موسسه تحقیقات جنگل‌ها و مراتع کشور- در حال حاضر تنها ۱۰ درصد از جنگل‌های کشور جزء مناطق حفاظت شده هستند و در عین حال حتی برخی جنگل‌های حفاظت‌ شده هم توسط چرای دام آسیب می‌بینند.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *